Ще играе ли Кристиано Роналдо на Евро 2024? Капитанът на Португалия с ясен намек по темата


Ще играе ли Кристиано Роналдо на Евро 2024? Капитанът на Португалия с ясен намек по темата
Снимка: Getty Images

3565 0

38-годишният Кристиано Роналдо даде ясно да се разбере, че кариерата му в националния отбор на Португалия далеч не е приключила и заяви, че все още има има какво да доказва, намеквайки, че ще го видим и на Европейското първенство по футбол през 2024-та година, което ще се проведе в Германия между 14-и юни и 14-и юли.

"Мореплавателите" стартираха мощно квалификациите по пътя към Евро 2024, записвайки четири победи в първите си четири мача от Група "J", и то без да допуснат гол - 4:0 срещу Лихтенщайн, 6:0 срещу Люксембург, 3:0 срещу Босна и Херцеговина и 1:0 срещу Исландия.

CR7 пък взе участие във всеки един от четирите двубоя, отчитайки се с 5 гола, а сблъсъкът с Исландия бе под №200 за него с фланелката на националния отбор...

"Винаги има какво да доказвам! Когато няма какво да доказваме, това е знак, че сме мъртви за живота...", обясни философски Роналдо, цитиран от "Goal" и допълни:

"Всяка година винаги има нещо, което да доказвам. Например, че на 38 години и половина мога да давам пример за дълголетие във футбола. Мисля, че все още мога правя доста интересни неща. Какви? Голове, асистенции, добра подготовка с националния отбор, добра квалификационна фаза, добро европейско първенство и като цяло да продължавам да правя това, което съм правил през цялата ми 21-годишна кариера".

"Ще продължа да се наслаждам на всичко това по същия начин. Все още се чувствам добър и полезен. Продължавам да се наслаждавам на футбола, а това е нещото, което ми харесва най-много!", завърши темата капитанът на Португалия, който на 5-и февруари ще навърши 39 години.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо пак удари по Лионел Меси и подчерта: Серия А бе мъртва, няма да се върна в Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички