Шефът на FA съсипа Рубиалес: Целувал и англичанки, пляснал отзад испанска футболистка


Шефът на FA съсипа Рубиалес: Целувал и англичанки, пляснал отзад испанска футболистка
Снимка: Getty Images

721 0

Президентът на FA - Деби Хюит, умножи прегрешнията, в които бившият президент на испанския футбол - Луис Рубиалес, е обвинен. В свои писмени показания тя казва, че е стояла до него в тунела по време на подготовката за награждаването на световните шампионки от Испания.

Хюит твърди, че испанецът бил недоволен от това къде искали да го поставят по време на церемонията и тонът му бил неприятен и ненужно агресивен. По време на поздравяването на английския женски тим Рубиалес се е ръкувал с всяка от играчите и е погалил с длан лицето на Лора Кумбс. Това се е сторило странно на шефката на FA.

След това шефът на испанският футбол насила е целунал защитничката Луси Бронз. Когато на подиума са излезли испанските футболистки, той е станал още по-оживен. Докоснал е почти всяка от тях, мнозина е целунал по бузата, някои е целувал бързо по няколко пъти и ги е прегръщал силно.

Хюит свидетелства, че Рубиалес е потупал някои футболистки по гърба, една - по дупето, а други е грабвал и повдигал. Според нея някои от испанките са се опитали да избегнат целувките.

Що се отнася до Дженифър Ермосо, мъжът е сложил две ръце на тила й и я целунал силно по устните, след което я потупал по гърба, докато тя си тръгваше. Нямало причина да се смята, че целувката е по взаимно съгласие, нямало начин футболистката да се отдръпне без изрична сила, а езикът на тялото й, включително въртенето на очи, подсказвал, че е смутена. Шефката на ФА пък останала леко шокирана от видяното. Носител на "Оскар" пък неотдавна се застъпи за Рубиалес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички