"Ако други хора променят версията, това не е моя работа" - Рубиалес не смята, че има нужда да се извинява за целувката


"Ако други хора променят версията, това не е моя работа" - Рубиалес не смята, че има нужда да се извинява за целувката
Снимка: Getty Images

1110 0

Вече бившият президент на испанската футболна федерация Луис Рубиалес настоява в позицията си относно целувката с Джени Хормосо. Той отказа да се извини за това, че е целунал нападателката на Испания без нейното съгласие, след като излезе още една част от интервюто пред Пиърс Морган.

Продължава да настоява, че целувката не е от толкова голямо значение

Именно в това интервю Рубиалес се оттегли от позицията си като шеф. "Това, което се случи, е лошо за всички. И повтарям, че аз бях там, беше мимолетна целувка в контекст на радост".

Той продължава да настоява, че инцидентът е без значение. "Имам моята версия на събитията, ако други хора променят версията си, това не е моя работа". Рубиалес също твърди, че би направил същото с мъж, което също би било злоупотреба с власт. В деня след събитията Рубиалес се извини, ако някой е бил наранен от целувката, като каза, че това е грешка от негова страна.

"Имахме мимолетната целувка, две десети от секундата, но това, което се получи след това, е лудост. Така че това, което ми остава, е да защитя достойнството си. Не става дума за това извинение, става въпрос за смирение", допълни още той.

Рубиалес беше призован да даде показания от съдия този петък, след като прокурорът започна разследване и представи доказателства пред съдия миналата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички