"Не е убил никого": Носител на "Оскар" се застъпи за Луис Рубиалес


"Не е убил никого": Носител на "Оскар" се застъпи за Луис Рубиалес
Снимка: Getty Images

2663 0

Известният кинорежисьор Уди Алън обяви, че не подкрепя масовите критики срещу президента на Испанската кралска футболна федерация - Луис Рубиалес. Мъжът беше отстранен от футбола за 90 дни, след като целуна испанската националка Джени Ермосо по устните по време на награждаването на тима като световни шампиони.

Според носителя на "Оскар" вината на Рубиалес е преувеличена и е странно да се види как човешки живот се унищожава заради "такава дреболия".

"Трудно е да се разбере защо човек може да загуби работата си и да бъде наказан за това, че е целунал някого. Ако е било неуместно или твърде агресивно, трябва ясно да се каже да не го прави. Той не е убил никого, но беше отстранен от поста си и може да загуби всичко.

Първото нещо, което си помислих, беше, че той не се крие и не я целува в тъмна уличка. Той не я е изнасилил, това е само целувка, тя му е приятелка. Какво е грешното в това? Беше направено публично. Не я е целувал в затворен офис, където може да е в опасност", заяви Алън, цитиран от "Marca".

"Във всеки случай ми липсва информация. Но като обикновен гражданин той сгреши, постъпи погрешно... Но не е същото като да изгори училището", завършва режисьорът. А ето и позицията за скандала на мъжкия футболен тим на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички