Серхио Агуеро се завръща на терена, 2 години след като се пенсионира


Серхио Агуеро се завръща на терена, 2 години след като се пенсионира
Снимка: Getty Images

11275 0

Серхио Агуеро ще се завърне на терена почти две години, след като беше принуден да се пенсионира. Агуеро падна, хванал се за гърдите, по време на равенството 1:1 на Барселона с Алавес през октомври 2021 г.

 

Той се оттегли изцяло от футбола през декември 2021-а по лекарски препоръки. Иконата на Аржентина страдаше от неравномерен сърдечен ритъм, което сложи край на кариерата му на 33-годишна възраст.

За щастие, това не е краят на участието му във футбола. Наскоро беше обявено, че Агуеро ще участва в приятелски мач с много звезди, организиран от КОНМЕБОЛ.

На стадион "DRV PNK", дом на Интер Маями и Лионел Меси, Агуеро ще излезе на терена заедно с бившата суперзвезда на Барселона Роналдиньо и бившия си съотборник в аржентинския национален отбор Гонсало Игуаин.

Агуеро се превърна в един от най-страховитите нападатели в световния футбол, след като се присъедини към Манчестър Сити от Атлетико Мадрид през 2011 година. За съжаление, той вече се бе пенсионирал, когато неговият близък приятел Меси спечели Световното първенство в Катар. Това обаче не попречи на Агуеро да излети до Близкия изток, за да празнува със сънародниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички