Как и защо контузията на Гави може да зарадва всички в Барселона


Как и защо контузията на Гави може да зарадва всички в Барселона
Снимка: Getty Images

2696 0

Всички свързани с Барселона - играчи, ръководство и фенове, страдат, след като разбраха за ужасяващата контузия на един от проспериращите си футболисти Гави. Въпреки това, неговата травма може да се окаже способ за регистрирането на важен футболист.

Гави освобождава място за бъдещата звезда

Този следобед (22 ноември) ръководството на каталунците е получило новината, че може да регистрира Витор Роке заради контузията на Гави, но клубът предпочита да изчака и да получи писмено потвърждение и след това ще решава дали да привлече халф, или да регистрира младия бразилски нападател, информира "Mundo Deportivo".

Припомняме, че през изминалото лято Барселона се рабра с Атлетико Паранаенсе за трансфера на 18-годишния Роке. Младият бразилец остана в своя тим до края на сезона, като имаше спекулации, че на "Камп Ноу" могат да го регистрират през зимния трансферен прозорец. Тези информации могат да се окажат истина, тъй като травмата на Гави ще го изкара дълго време от игра и Барса ще може да подпише с нов футболист.

Заради своята контузия младият испанец ще пропусне не само остатъка от сезона, но и предстоящото Евро 2024 догодина. Категорично лекарско мнение обаче съобщава, че травмата на Гави е можело да бъде избегната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички