Семейството на Пеле се събра в болницата в Сао Пауло (СНИМКА)


Семейството на Пеле се събра в болницата в Сао Пауло (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2717 0

Членовете на семейството на Пеле се събраха в болница "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло, където 82-годишната легенда на Бразилия е настанен от края на месец ноември насам.

Лекарите заявиха тази седмица, че ракът на Краля на футбола е в напреднала фаза и той се нуждае от грижи, предвид проблемите със сърцето и бъбреците си. Семейството му пък сподели, че той ще остане в лечебното заведение за коледните празници.

Бившият нападател на Сантос получава редовно медицинско лечение след премахването на тумор на дебелото черво през септември 2021 година.

"Почти всички. Весела Коледа. Благодарност, любов, задружност, семейство. Най-важното на Коледа! Благодарим на всички за цялата любов и светлина, които изпращате", написа дъщеря му Кели Нашименто в социалната мрежа "Instagram", прикачвайки снимка от болницата.

Синът на Пеле - Единьо, който игра като вратар за Сантос през 90-те години на миналия век, публикува свой кадър, на който държи ръката на баща си.

Пеле е считан от мнозина за един от най-великите футболисти на всички времена. Той е единственият трикратен световен шампион, печелейки титлата с Бразилия през 1958, 1962 и 1970 година...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички