Отново лоши вести за Пеле, дъщерите му обявиха: Нашата Коледа вкъщи е прекъсната


Отново лоши вести за Пеле, дъщерите му обявиха: Нашата Коледа вкъщи е прекъсната
Снимка: GettyImages

9081 0

Болницата, в която се лекува великият бразилец Пеле, обяви, че раковото му заболяване прогресира, а легендата има и проблеми с бъбреците и сърцето!

82-годишният Крал на футбола се намира в общо отделение и не е постъпвал в интензивно такова, но се забелязва "прогресиране на раковото заболяване" и се изискват "по-големи грижи, свързани с бъбречни и сърдечни дисфункции", съобщиха от болница "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло.

Припомняме, че на 29 ноември Пеле беше хоспитализиран заради това, което неговият медицински екип нарече 'преоценка на лечението му с химиотерапия', което той получава, след като през септември 2021 г. му беше направена операция за отстраняване на тумор на дебелото черво.

Само няколко минути след изявлението на болницата, дъщерите на Пеле - Кели Насименто и Флавия Арантес, заявиха в социалната мрежа "Instagram", че баща им няма да се прибере у дома за Коледа:

"Нашата Коледа вкъщи е прекъсната. С лекарите решихме, че поради различни причини за нас ще бъде по-добре да останем тук, с всички грижи, които ни дава това ново семейство в Айнщайн!!!".

По време на Мондиал 2022 в Катар Пеле редовно публикуваше съобщения, включително послание в подкрепа на бразилската звезда Неймар, след като "селесао" отпадна от турнира след четвъртфинална загуба от Хърватия с дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички