Селекционерът на Русия прекрати мълчанието: Мисля само за скорошен мир


Селекционерът на Русия прекрати мълчанието: Мисля само за скорошен мир
Снимка: Getty Images

1380 0

Селекционерът на Русия Валерий Карпин на свой ред призова за мир, след като страната му вече повече от седмица осъществява инвазия в Украйна. Той обаче не изрази позицията си, преди да бъде попитан какво мисли за случващото се в съседската държава.

"Мислите, които имам, са да настъпи мир възможно най-скоро. За да не умират хора. Това са единствените мисли, които ме посещават", заяви Карпин, цитиран от sport24.ru.

Наставникът на "сборная" подкрепи идеята броят на отборите в руската Премиер лига да бъде увеличен, след като тимовете получиха забрана да се състезават в евротурнирите заради войната.

"Не е важно дали се отнасям зле, или добре към увеличаването на броя на отборите, то ще бъде нужно. Тъй като няма да имаме участие в евротурнирите и няма да има пауза за националните отбори. 30 кръга може да се изиграят за шест месеца, а през останалите шест какво да правим?", каза още той. Междувременно, Русия ще обжалва наказанията си от ФИФА и УЕФА, ето с какво заплаши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички