Саутгейт направи любопитни разкрития за звезда на Ливърпул след боя над Малта в квалификацията за Евро 2024


Саутгейт направи любопитни разкрития за звезда на Ливърпул след боя над Малта в квалификацията за Евро 2024
Снимка: Getty Images

3263 0

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт сияеше от щастие след третата поредна победа на тима му в квалификациите за Евро 2024. „Трите лъва“ сразиха с 4:0 Малта като гост и са убедителен лидер в Група „С“.

„Отношението на играчите тази седмица бе невероятно и това се видя в първия половин час от мача. Желанието да се борят и да печелят топката възможно най-бързо, както и пресата са наша запазена марка и това се видя много добре. Головете, които отбелязахме, бяха много качествени“, подчерта Саутгейт.

Успях да видя на терена играчите, които исках, а също и да дам почивка на други. Но трябва да внимаваме, защото целта ни са шест точки, а в понеделник ще трябва да повишим още темпото и трябва да сме готови за Република Северна Македония“, продължи селекционерът на англичаните.

Александър-Арнолд трябваше да играе в различна роля от тази в своя клуб, но смятам, че тя му пасва, а освен това той можеше да играе в много зони отдясно, където действа и като бек. Трент е по-различен играч от останалите ни халфове. Говорих с него за тази идея още преди четири седмици и той бе много развълнуван и с желание да се учи. Той отбеляза страхотен гол, подаде пас за първия, а имаше участие и в третия“, каза Саутгейт по адрес на звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд.

А ЕТО ТУК вижте репортаж от разгромния успех на „Трите лъва“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички