Джак Грилийш е бил специално предупреден от Саутгейт заради бурните празненства


Джак Грилийш е бил специално предупреден от Саутгейт заради бурните празненства
Снимка: GettyImages

3439 0

Гарет Саутгейт изпрати предупреждение до Джак Грийлиш преди мачовете на на Англия. 27-годишният играч стана гореща тема в медиите тази седмица, след като бурно отпразнува требъла на Манчестър Сити.

Всички играчи на Сити се отдадоха на празненства, след като победиха Интер във финала на Шампионска лига, като английският клуб вдигна трофея за първи път в историята си. Грийлиш обаче бе в центъра на купона.

Появиха се снимки на нападателя и неговите съотборници в Ибиса, а репортаж от The Sun разкри, че персоналът на летището е предложил на Грийлиш инвалидна количка, защото му е било трудно да се изправи.

Какво каза Саутгейт за купона на Грийлиш?

Сега обаче Саутгейт изпрати предупреждение до своя играч преди двата предстоящи мача на Англия през тази международна пауза за прекалено празнуване.

"Има граница", каза той според Mirror. "Винаги следя всичко, което играчите правят, където и да са, на какъвто и етап от сезона. Но нещо подобно бих казал на лично. Така че не мисля, че би послужило за някаква цел да го обсъждам публично, наистина".

Селекционерът на Англия сподели, че нещата са се променили от дните му на игра, като се пошегува, че неговите съотборници щяха да имат повече проблеми, ако тогава е имало социални мрежи. "Няколко от нашите играчи биха били трезви. Различното е, че всеки публикува всичко. Не бих искал някои от моите нощи навън да бъдат публикувани публично. Моето поколение щеше да има много повече проблеми. Говорих с играчите. Говорихме къде трябва да бъде фокусът, къде трябва да бъдат те и признахме какво са преживели и това е за мен да се справя". Капитанът на тима Хари Кейн пък подари специални подаръци на всички свои съотборници заради рекорда, който счупи с Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички