С топка в крака най-големият син на Меси опита да го злепостави по време на представянето му в Интер Маями (ВИДЕО)


С топка в крака най-големият син на Меси опита да го злепостави по време на представянето му в Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3148 0

Лионел Меси беше официално представен на феновете от новия си клуб в МЛС Интер Маями в неделя.Още преди над месец аржентинецът обяви, че американският клуб е неговият избор, но едва сега се стигна и до официалната церемония по представянето.

Да засрамиш Меси на терена

По време на него синът му грабна шоуто за момент, когато се опита да засрами баща си. Това видео стана много популярно в социалните мрежи, когато най-големият син на Меси - Тиаго, рита топката между краката на баща си, докато се разхождаше по терена по време на представянето.

Меси се спъва в топката едва преди да погледне закачливо към сина си. Меси трябва да направи своя дебют за Интер Маями този петък, 21 юли, когато те играят срещу Круз Азул на стадион DRV PNK в Маями.

Един от собствениците на клуба Дейвид Бекъм пък бе изключително развълнуван преди представянето: "Не мога да бъда по-горд, че играч от калибъра на Лео се присъединява към нашия клуб, но също така се радвам да приветствам приятел, невероятен човек и неговото прекрасно семейство, които се присъединят към нашата общност", като Бекъм и припомни каква е била голямата му мечта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички