С лека подигравка към Барселона и Саудитска Арабия от Интер Маями обявиха Лионел Меси (ВИДЕО)


С лека подигравка към Барселона и Саудитска Арабия от Интер Маями обявиха Лионел Меси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12015 0

Спекулациите за бъдещето на Лионел Меси вече приключиха, като самият той потвърди, че ще се присъедини към Интер Маями, след като договорът му с Пари Сен Жермен изтече в края на този месец.

Кратко представяне преди сделката да е финализирана

Въпреки че Меси потвърди, че сделката все още не е финализирана, Интер Маями се възползва от възможността да потвърди пристигането на аржентинеца. Във видео, публикувано в официалния акаунт на клуба в Twitter, Интер Маями се възползва от възможността да се подиграе на редица съобщения от последните няколко месеца, които предполагат, че Меси ще се насочи или към Барселона, или към Саудитска Арабия.

До скоро изглеждаше, че Интер Маями е една от най-невероятните опции за Меси, като според информациите Барселона бе неговият предпочитан избор.  Интер Маями със сигурност ще бъде благодарен за пристигането на Меси и ще се надява, че той може да промени разочароващото им начало на сезона в МЛС.

Аржентинецът говори обстойно относно неговото решение, като няколко пъти бе засегната темата с Барселона. Той заяви, че желанието му е било да играе на "Камп Ноу", но не е искал отново бъдещето му да зависи от други хора. Според него е имало хора в клуба, които не са били очаровани от идеята да облече отново фланелката на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички