Роналдо мечтае за такава асистенция: вълшебен гол на Ал Насър след пас от Оспина (ВИДЕО)


Роналдо мечтае за такава асистенция: вълшебен гол на Ал Насър след пас от Оспина (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1748 0

Кристиано Роналдо все още не може да дебютира за новия си отбор Ал Насър, след като изтърпява наказание от ФА (Англия). Това има и хубава страна, тъй като ще даде време на португалеца да опознае новите си съотборници и да проведе няколко тренировки, преди да се впусне в мачовете (в противен случай едва ли би бил държан на пейката дълго - дори да не е провел и тренировка с тях).

В негово отсъствие обаче тимът от Саудитска Арабия демонстрира, че не се справя никак зле и се бетонира на първото място. Отборът победи Ал Таее с 2:0 в първата среща, откакто стана ясно, че Кристиано е част от тима. По този начин събра 29 точки от 12 срещи и има преднина от 4 пункта пред втория Ал Шабаб, който обаче е с мач пасив (следващият двубой на Ал Насър е именно срещу основния му преследвач).

В отсъствието на Кристиано Роналдо и на друг познат на широката аудитория нападател - Венсан Абубакар, който остави повече от добри впечатления на Световното първенство в Катар, на преден план излезе Андерсон Соуза Консейсао, познат като Андерсон Талиска (или само Талиска).

Атакуващият полузащитник може да се подвизава и като нападател и го демонстрира по отличен начин, реализирайки и двете попадения в срещата - по едно през двете полувремена.

Второто обаче си заслужава да получи повече внимание, след като дойде при отлична асистенция от... вратаря. Става въпрос за Давид Оспина, който също е отлично познат за футболните запалянковци. Със сигурност Кристиано би искал да получава подобни пасове от новия си съотборник.

Вижте красивото второ попадение за арабския тим чрез видеото по-долу в материала. Прочете повече и за първия мач на Ал Насър в ерата "Роналдо" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички