Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо може да заиграят заедно в Ал Насър


Кристиано Роналдо и Хуан Куадрадо може да заиграят заедно в Ал Насър
Снимка: Getty Images/Guliver

1219 0

Кристиано Роналдо превърна Ал Насър в един от най-популярните отбори в света, откакто се присъедини към клуба на Саудитската професионална лига след участието си с Португалия на Световното първенство през 2022 г. Саудитският отбор иска да се възползва от тази ситуация и да привлече повече играчи от най-високото ниво на Европа през зимния трансферен прозорец.

Ал-Насър се насочва към Куадрадо

Според информация от Италия, Ал Насър сега се насочва към Хуан Куадрадо от Ювентус, чийто договор с тима от Серия А изтича това лято. Не е имало разговори за удължаване на договора между колумбийския национал и отговорните хора на "бианконерите".

Това означава, че Куадрадо може да започне преговори с всеки друг клуб, защото ще стане свободен агент през лятото и Ал Насър иска да се възползва от тази ситуация. Клубът от Саудитската професионална лига иска да събере отново Куадрадо с Роналдо. Колумбиецът игра заедно с крилото в Юве от 2018 до 2021 г.

Проблемът е, че Куадрадо ще навърши 35 години през май и предложенията да остане в Европа са ограничени. Според съобщенията той също е свързван с краткосрочен договор с Интер Милано за следващия сезон, но офертата на Ал Насър ще бъде много по-изгодна.

Ето и кой ще е най-голямата конкуренция на Кристиано Роналдо в Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички