"Най-лошият човек, когото съм виждал"! Жуниньо съсипа треньора на Кристиано Роналдо в Ал Насър


"Най-лошият човек, когото съм виждал"! Жуниньо съсипа треньора на Кристиано Роналдо в Ал Насър
Снимка: Getty Images

1932 0

Легендарният бразилец Жуниньо разкритикува много остро треньора на Ал Насър Руди Гарсия, определяйки новия наставник на Кристиано Роналдо като най-лошия персонаж, с когото се е срещал някога.

Легендарният португалец официално подписа договора си като играч на саудитския клуб. Той е с продължителност от две години и половина, а колосалната сума, която ще прибира Роналдо на сезон, е около 200 млн. евро. Според Жуниньо обаче в Ал Насър трябва да помислят и относно треньорския пост.

"Опитът ми с Руди Гарсиа беше ужасен. Той е най-лошият човек, когото съм срещал през цялата си футболна кариера. Не знае как да ръководи. Той води със страх, който налага на останалите. Уважава единствено хората, които са силни или от които може да изкара дивиденти", коментира бразилецът пред "MaisFutebol", разкривайки, че Роналдо няма да има проблеми с Гарсия, който ще бъде готов дори да му сервира закуска.

"Няма да посмее да направи нищо, с което да му пречи, напротив, ще бъде готов да сервира на Кристиано закуска, ако е нужно. Ще опита да бъде негов приятел, да бъдат близки и ще пробва всичко възможно за това. За него ще бъде мечта да е приятел на Кристиано Роналдо", завърши той.

Ето какво каза самият Гарсия по повод трансфера на Роналдо в Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички