Изумително: Повече хора гледали представянето на Роналдо в Ал Насър, отколкото финала на Мондиал 2022?


Изумително: Повече хора гледали представянето на Роналдо в Ал Насър, отколкото финала на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

2763 0

Много любопитни данни извади португалският журналист Педро Сепулведа относно представянето на Кристиано Роналдо като играч на Ал Насър. Той твърди, че събитието в Саудитска Арабия е било по-гледано от финала на Световното първенство по футбол!

Според сънародника на голямата звезда неговото представяне като играч на азиатския клуб е гледано от 3 милиарда души по целия свят. За тях събитието е станало достъпно след излъчване по 40 различни канала.

Финалът на Мондиал 2022, който противопостави Аржентина срещу Франция, пък бил гледан от 2 милиарда души по цялата планета или с 1 милиард по-малко!

В публикацията си в Туитър Сепулведа не съобщава откъде черпи тази статистика и затова е трудно да ѝ се прилепи етикетът "достоверна", но предвид факта, че Роналдо е най-следваният човек в Instagram, всичко е възможно. А ето каква е печалбата на Ал Насър от фланелки на Роналдо към 1-ви януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички