Роналдо избухна и „шокира“ с мнение за шампионата на Саудитска Арабия: Местната лига може да бъде в Топ 5 в света


Роналдо избухна и „шокира“ с мнение за шампионата на Саудитска Арабия: Местната лига може да бъде в Топ 5 в света
Снимка: Getty Images

2272 0

Кристиано Роналдо на практика потвърди, че ще носи екипа на Ал Насър и през следващия сезон. Напоследък се разпространяваха спекулации, че той ще си тръгне от Саудитска Арабия.

38-годишната португалска суперзвезда дори посочи как местното първенство може да се превърне един Топ 5 шампионатите в света.

ОТКРОВЕНИЯТА НА РОНАЛДО

„Лигата е много добра“, каза Роналдо в интервю за SPL. „Но мисля, че имаме много, много възможности да продължим да растем. Лигата е конкурентна. Имаме много добри отбори, много добри арабски играчи, но те трябва да подобрят още малко инфраструктурата.

Дори съдиите, системата VAR, трябва да са малко по-бързи. Мисля, че други малки неща трябва да се подобрят“, посочи Кристиано.

Но аз съм щастлив тук, искам да продължа тук, ще продължа тук. И по мое мнение, ако те продължат да вършат работата, която искат да вършат тук, през следващите пет години, мисля, че саудитската лига може да бъде сред топ пет лигите в света“, изрази позицията си Кристиано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо сложи край на спекулациите и си призна: Очаквах да спечеля нещо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички