Роналдо сложи край на спекулациите и си призна: Очаквах да спечеля нещо


Роналдо сложи край на спекулациите и си призна: Очаквах да спечеля нещо
Снимка: GettyImages

3576 0

Кристиано Роналдо даде подробното и дългоочаквано интервю в Саудитска Арабия, което на практика бе организирано от местната футболна лига - SPL. 

Португалецът призна какво смята да прави, след като завърши първия си сезон с Ал Насър, макар и да се присъедини около неговата половина. Той е решен, че ще продължи със "соколите" и през следващата кампания. 

Роналдо сподели своето разочарование на база успехи през изминалата кампания, след като с настоящия си клуб се провали в абсолютно всички турнири. 

 

Признанието на Роналдо

"Е, очакванията ми бяха малко по-различни. Честно казано, очаквах да спечеля нещо тази година, но не винаги е както мислим или искаме, понякога се нуждаем от страст, последователност и постоянство, за да постигнем най-добрите успехи.

Така, че все още вярвам, че през следващата година ще подобрим много. През последните пет - шест месеца отборът се подобри много, дори лигата, всички отбори се подобриха.

Понякога отнема време, но ако вярваш и мислиш, че това е твоята цел, мисля, че всичко е възможно. Очаквах да спечеля нещо тази година, но не успяхме, но следващата година съм наистина позитивен и уверен, че нещата ще се променят и ще тръгнем по по-добър път. Така, че нека вярваме в това и да работим върху него", оптимистично завърши легендата. 

Вижте кой бивш съотборник и добър приятел може да стане съперник на Роналдо в Саудитска Арабия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички