Родриго разсмя всички с отговор за Лионел Меси: Реал Мадрид не ми позволява да говоря за това


Родриго разсмя всички с отговор за Лионел Меси: Реал Мадрид не ми позволява да говоря за това
Снимка: Getty Images

2270 0

Бразилската звезда Родриго вкара първия гол при победата на Реал Мадрид с 4:2 над Наполи, а след мача логично му бяха зададени няколко въпроса. Един от тях обаче нямаше нищо общо с двубоя. 

Вместо това той беше попитан за инцидент, който се случи между него и Лионел Меси, когато Бразилия игра срещу Аржентина в квалификация за Световното първенство. Те споделиха напрегнат момент, когато Родриго хвана тила на Меси и двамата размениха няколко неприятни думи.

Когато го попитаха за конфликта, Родриго не даде повече подробности и просто каза, че не може да говори за това. Когато го попитаха защо не, той насочи отговора си към служител на Реал Мадрид в стаята и каза: "Мадрид няма да ми позволи, нали?", което накара всички в стаята да се смеят.

Родриго също така увери всички, че е добре, след като поиска смяна в 87-ата минута. "Беше просто спазъм. През второто полувреме ми беше малко трудно. Имах лека крампа, но сега съм добре". След скандала с Меси и бащата на Родриго атакува аржентинеца с точно едно изречение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички