ВИДЕО: Меси хвана Родриго за врата и отговори на обидата, че са страхливци


ВИДЕО: Меси хвана Родриго за врата и отговори на обидата, че са страхливци
Снимка: Getty Images

7253 0

На фона на ексцесиите по трибуните преди Бразилия - Аржентина, един минисблъсък се проведе и на терена. Той противопостави капитана на "гаучосите" Лионел Меси и нападателя на "селесао" Родриго.

В Аржентина пишат, че футболистът на Реал Мадрид е нарекъл съперниците си "страхливци", затова че се прибраха в съблекалнята, виждайки, че не могат да попречат на охраната на мача да налага техните сънародници по трибуните. Към съблекалнята аржентинският тим бе поведен именно от Меси.

Впоследствие и след известно забавяне мачът беше изигран и световните шампиони побдиха с 1:0 с гол на Николас Отаменди. Преди първия съдийски сигнал обаче камерите показаха, че Меси и Родриго де Пол спорят с Родриго доста емоционално. В хода на спора играчът на Интер Маями стисна за врата бразилския национал.

После аржентинските медии разкриха какво е казал Меси на Родриго. "Ние сме световни шампиони. Защо да сме страхливци/нас**ни? Погледни си устата!", е казал той според "Tyc Sports".

Oтбелязва се, че осемкратният носител на "Златната топка" е използвал испанския сленг "cagones", едно от значенията на което е крайно изплашен човек. Коренът на думата е "cagar" - ходя до голяма нужда. А ето как Меси поведе отбора към съблекалнята. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички