Мъката за Реал Мадрид няма край! И Родриго е контузен, пропуска следващия мач


Мъката за Реал Мадрид няма край! И Родриго е контузен, пропуска следващия мач
Снимка: Getty Images

1414 0

Реал Мадрид със сигурност е сред отборите, които пострадаха най-много след международната пауза. А причината е броят на контузени играчи в отбора, като тя може да се увеличи и още. Според последните информации Родриго също е с травма след мача на Бразилия с Аржентина на "Маракана".

Поредна контузия в Реал Мадрид

Футболистът ще е под въпрос за мача с Кадис, който е в неделя, 26 ноември. Отново с лагера на бразилския национален отбор и Винисиус получи тежка травма, която го извади от игра до края на годината.

Според "AS" въпреки факта, че Родриго изигра пълните 90 минути срещу Меси и неговия отбор в двубой, който беше помрачен от грозни сцени, младият бразилски нападател е завършил мача с болка.

22-годишният футболист пристигна в Мадрид рано сутринта в четвъртък и след няколко часа почивка отиде в тренировъчния комплекс на Реал Мадрид във Валдебебас, Той остана във фитнеса и не успя да излезе на терена със съотборниците си поради удар, който е причинил подуване на коляното му.

Вече са му направени изследвания за контузията, които ще продължат днес (петък). При сегашното положение от екипа на клуба са убедени, че проблемът не е сериозен. Те се надяват проблемът да бъде решен с физиотерапевтично лечение и че играчът ще бъде на разположение през предстоящите решаващи седмици както в Ла Лига, така и в Шампионска лига (Реал Мадрид приема Наполи следващата сряда). Засега обаче Родриго едва ли ще играе в мача срещу Кадис. А в Реал са си харесали заместник на Винисиус срещу само 15 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички