Бащата на Родриго "стреля" по Лионел Меси: Някой изненадан ли е от малкия светец?


Бащата на Родриго "стреля" по Лионел Меси: Някой изненадан ли е от малкия светец?
Снимка: Getty Images

2768 0

Бащата на Родриго се прицели в "малкия светец" Лионел Меси след скандалния квалификационен мач за Световното първенство 2026 между Бразилия и Аржентина.

Хаотичният мач на "Маракана" в Рио де Жанейро бе съпътстван от сблъсъци на съперникови фенове на трибуните, което доведе до намесата на местната полиция. Носителят на Световната купа Меси беше разочарован от нивото на сила, използвана от служителите по сигурността спрямо аржентинските фенове, и изведе своя тим преди старта. А това доведе до забавяне на двубоя.

Скандалът около Бразилия - Аржентина продължава

Суперзвездата на Интер Маями Меси също беше забелязан да се забърква в разгорещен спор с нападателя на Реал Мадрид Родриго, като бразилецът е обвинил аржентинците, че "се държат като страхливци". Говори се, че Меси е отговорил, като е казал: "Ние сме световни шампиони, как сме страхливци? Внимавай какво говориш".

Бащата на Родриго побърза да отговори на този скандал в Instagram, публикувайки снимка на Меси и Родриго Де Пол, които се изправят срещу сина му: "Някой изненадан ли е? Малкият светец, който никога не създава проблеми на никого".

По-рано пък самият Родриго се оплака, че е бил жертва на расистки обиди.  В публикация в своя "X" (преди известен като Twitter) акаунт Родриго разкри, че през последните дни е получавал подобни съобщение. "Расистите винаги са активни. Социалните ми мрежи са затрупани с обиди и всякакви глупости", като се закани, че няма да спре битката си, която води срещу расизма. Самият той се върна контузен в Реал Мадрид и ще пропусне следващия мач на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички