Ефектът Кристиано: И в Реал Мадрид ахнаха по поредния рецитал на Роналдо (СНИМКА)


Ефектът Кристиано: И в Реал Мадрид ахнаха по поредния рецитал на Роналдо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2432 0

Макар и на 38 години, една от най-големите легенди в историята на футбола - Кристиано Роналдо, продължава да твори на терена. Португалецът допринесе за успеха на своя Ал Насър над Ал Ахдуд с 3:0 в петък.

Нов рецитал

Бившият ас на Реал Мадрид се разписа на два пъти. Първият му гол дойде в 77-ата минута, когато овладя добре центриране и изпрати топката в мрежата от неособено удобен ъгъл.

3 минути по-късно Роналдо отбеляза отново, но този път по още по-красив начин. Вратарят на гостите Пауло Витор излезе от полето си, за да прекъсне атака на "рицарите на Наджд".

Топката обаче се озова в краката на Кристиано, който от около 30 метра прехвърли абсолютно всички пред себе си, за да оплете коженото "кълбо" в мрежата за втори път. След края на мача той публикува и пост в социалните мрежи, гласящ: "Весел уикенд на всички".

Реакциите

Под него се включиха две от настоящите звезди в редиците на Реал Мадрид - Винисиус и Родриго. Те се захласнаха по поредното силно представяне на голаджията, който към момента има 18 гола и 9 асистенции в 18 мача във всички турнири.

Вижте ВИДЕО от страхотното попадение от 30 метра на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички