Роберт Левандовски назова 5-имата най-добри нападатели


Роберт Левандовски назова 5-имата най-добри нападатели
Снимка: Getty Images/Gulliver

2049 0

Атакуващият футболист на немския шампион Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, сподели кои са 5-имата най-добри нападатели в света в момента. Той нямаше право да включи себе си, а мегазвездите на световния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси не са чисти нападатели и затова не попадат сред избора на поляка.

"Не е лесен въпрос. Ако говорим за нападатели като номер 9 - чисти нападатели, бих избрал Карим Бензема, Тимо Вернер, Луис Суарес, Серхио Агуеро и Килиан Мбапе. Ерлинг Холанд има страхотен потенциал, но все още има много време, за да се развива" - започна Левандовски.

"Не искам да слагам напрежение върху него с моите коментари. Ако се труди здраво, ще стане дори и още по-добър играч, а защо не и да стане най-добрият нападател в света един ден. Мисля, че за него ще е по-добре да остане повече време в Бундеслигата, преди да направи следващата стъпка в кариерата си" - каза още полякът. А какво е провалило трансфера на Левандовски в английския Блекбърн?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички