Футболист на Байерн може да се окаже сред най-желаните в Европа през това лято


Футболист на Байерн може да се окаже сред най-желаните в Европа през това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

2606 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Кингсли Коман може да се превърне в един от най-желаните играчи в Европа през следващото лято. Според ‘Sky Germany’ Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Сити се интересуват от крилото на баварския гранд.

Бъдещето на 23-годишния футболист в Байерн Мюнхен е под въпрос, след като шампионът на Германия е близо до подписа на дългосрочната си трансферна цел Лирой Сане. Ако Коман има желанието да напусне тима, баварският гранд ще му постави цена от 52.6 милиона паунда. 23-годишният футболист има 5 гола в 24 мача за Байерн Мюнхен във всички турнири до момента през сезона. Френският национал има договор на „Алианц Арена“ до 30-ти юни 2023-та година.

Плюс за Манчестър Сити при евентуалното привличане на Коман на „Етихад Стейдиъм“ може да се окаже фактът, че той вече е работил под ръководството на Пеп Гуардиола, като двамата спечелиха титлата в Бундеслигата и Купата на Германия през сезон 2015/16. През миналия месец футболистът дори определи Гуардиола като най-добрият треньор, при който е играл. А ето какъв гаф се замеси наскоро Кингсли Коман.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички