Ули Хьонес: Цената на Сане е паднала много от миналата година


Ули Хьонес: Цената на Сане е паднала много от миналата година
Снимка: Getty Images/Guliver

2989 0

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес смята, че цената на крилото на Манчестър Сити Лирой Сане ще бъде много по-различна в сравнение с миналата година. 24-годишният офанзивен футболист е една от основните трансферни цели на баварския гранд през предстоящия трансферен прозорец.

През миналото лято двата тима почти се бяха договорили за преминаването на Сане на „Алианц Арена“, но футболистът скъса връзки в мач за Комюнити шийлд в началото на август. Финансовата ситуация покрай пандемията от коронавирус обаче може да принуди Манчестър Сити да намали сериозно исканата сума за немския национал. На такова мнение е и Ули Хьонес. „Цената му ще бъде различна в сравнение с преди година, защото тогава му оставаха две години от договора и не бе скъсал коленни връзки. Мисля, че много вестници спекулират с цената му, а реално никой от тях не знае как стават нещата“, заяви почетният президент на Байерн Мюнхен.

През миналата седмица излезе информацията, че 24-годишният Сане е договорил личните си условия с тима на Байерн Мюнхен, като се очаква да подпише 5-годишен договор с баварците. Шампионът на Германия ще предложи на Манчестър Сити около 40 милиона евро за крилото, но надали „гражданите“ ще са склонни да го пуснат за толкова ниска сума. А ето какво е мнението на бившия треньор на баварците Юп Хайнкес за крилото на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички