Левандовски за трансферна цел на Байерн: Той ще ни помогне много


Левандовски за трансферна цел на Байерн: Той ще ни помогне много
Снимка: Getty Images/Guliver

1593 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски коментира трансферната цел на баварците Лирой Сане, като смята, че немският национал ще помогне на тима. Крилото на Манчестър Сити е свързван с трансфер в шампиона на Германия още от миналия сезон, като атакуващият футболист е приоритетната цел на Байерн за летния трансферен прозорец.

Левандовски смята, че ако Сане премине в баварския гранд, той ще се окаже много добро ново попълнение за тима. „Има много спекулации. Мога само да кажа, че той е страхотен играч със страхотни качества, който може да се сработи много добре със съотборниците си. Не само във Висшата лига или в Шампионската лига, виждали сме какво може той в Шалке. Той определено може да ни помогне, като придаде креативност в играта ни“, заяви голмайсторът на Байерн Мюнхен.

Лирой Сане получи тежка контузия в коляното в началото на настоящия сезон в мач от Къмюнити шийлд, което приключи надеждите му за трансфер през миналото лято. През последните седмици отново се появиха спекулации за негов трансфер в Байерн, като дори се съобщи, че той е подписал 5-годишен договор с баварците. А ето кой бивш треньор на Байерн се изказа негативно за Лирой Сане.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички