Решено: Продължава ли Лука Модрич величествената си приказка с Хърватия?


Решено: Продължава ли Лука Модрич величествената си приказка с Хърватия?
Снимка: GettyImages

1981 0

Легендата на Реал Мадрид и Хърватия - Лука Модрич, е взел окончателно решение по въпроса дали ще носи фланелката на националния отбор на своята родина и занапред.

Продължава ли "шахматистката" приказка?

По информация на хърватското издание "24sata" полузащитникът е решил да не прекратява кариерата си с националния екип, въпреки усилените спекулации, че ще напусне след финала на Лигата на нациите.

Поредицата неуспехи

Тя зачестиха още по-сериозно след поредното разочарование за "ватрените" на международната сцена. След загубения финал на Световното първенство в Русия с 2:4 от Франция през 2018-а година и отпадането от полуфиналите на Мондиала в Катар, тимът изпусна трофея от Лигата на нациите след изпълнение на дузпи срещу Испания в неделя.

Модрич с Хърватия

И това обаче не повлияло достатъчно негативно на халфа, за да го откаже да защитава цветовете на родината си. За "шахматистите" той има на сметката си впечатляващите 166 мача, в които вкарва 24 гола и записва 27 асистенции.

А какво коментира самият той относно своето бъдеще неотдавна?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички