"Взел съм решение": Модрич говори за бъдещето си преди 1/2-финала с Хърватия в Лигата на нациите


"Взел съм решение": Модрич говори за бъдещето си преди 1/2-финала с Хърватия в Лигата на нациите
Снимка: GettyImages

2886 0

Лидерът на Хърватия Лука Модрич говори преди полуфинала срещу Нидерландия от Лигата на нациите. Той бе запитан за своето бъдеще, като призна, че е взел решение. Срещата с "лалетата" е в сряда, 14-и юни, от 21:45 часа българско време.

"Дали това е последният ми турнир с Хърватия? Ще видим. Фокусиран съм върху Лигата на нациите към момента. Взел съм решение, но ще говори за бъдещето ми, когато приключи Лигата на нациите. Винаги се наслаждавам да играя за националния отбор и всеки мач ме изпълва с вълнение.

Фактът, че наближава краят за мен с националната фланелка не е причина да се наслаждавам още повече. Наслаждавам се и без това - винаги. Докато мога да помагам, ще помага" - сподели по темата той.

Модрич коментира раздялата на Бензема с Реал Мадрид

Хърватинът за пореден път потвърди, че ще остане в Реал Мадрид, като посочи, че повече няма да се повтаря. Освен това коментира и раздялата с дългогодишния му съотборник на клубно ниво Карим Бензема.

"Съжаляваме, че страхотен играч като Карим си тръгва, но всеки решава какво да прави със своята кариера и да постъпва както смята, че е най-добре. Благодарим му за всичко, което стори за Реал Мадрид, и му желаем късмет" - заяви той.

Ще можете да следите полуфинала от Лигата на нациите Нидерландия - Хърватия НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички