Далич: Няма за какво да съжалявам, трябва да се гордеем!


Далич: Няма за какво да съжалявам, трябва да се гордеем!
Снимка: Getty Images

2313 0

Селекционерът на Хърватия Златко Далич коментира загубата на своя тим във финала на Лига на нациите срещу Испания. "Шахматистите" отстъпиха с 4:5 след изпълнение на дузпи. В редовното време мачът в Ротердам завърши 0:0.

"Първо, поздравявам Испания и нашите играчи за страхотната игра. Благодаря на феновете, имахме страхотна подкрепа. Загубихме. Жалко, но трябва да се гордеем. Стигнахме до финала, но не спечелихме. Понякога печелите, понякога губите", започна хърватинът, цитиран от сайта на УЕФА.

"Залозите бяха високи, играта беше трудна и съперникът бе добър. Отново работихме 120 минути. Направихме го качествено, конкурирахме се с тях. Няма за какво да съжалявам. Доста е трудно за всички нас. Съжаляваме, че не спечелихме трофея заради атмосферата и всичко останало", продължи Далич.

"Трябва обаче да се гордеем. Трябва да си вземем почивка от всичко това. Имаше много адреналин и емоции. Спечелихме медали - един след друг, трети в нашата история, и това е голямо постижение. Тази вечер показа, че можем да направим много и да се конкурираме с най-добрите отбори в света", завърши треньорът. Ето какви бяха думите на треньора на победителите - Луис де ла Фуенте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички