Рандал Коло Муани за пропуска си срещу Аржентина: Стои ми като буца в гърлото


Рандал Коло Муани за пропуска си срещу Аржентина: Стои ми като буца в гърлото
Снимка: GettyImages

2422 0

Изминаха почти два месеца, откакто Лионел Меси и Аржентина стигнаха до големия триумф, като спечелиха финала на Световното първенство по футбол в Катар срещу Франция.

В това, което се очертаваше като рутинна победа за "Албиселесте", Килиан Мбапе отбеляза блестящ хеттрик, за да изравни в продълженията. Французите загубиха с 4:2 след дузпи, но историята можеше да има съвсем различен изход.

По време на финала, при равенство на резултата 3:3 срещата отиваше към дузпи. Рандал Коло Муани се озова един на един с аржентинския вратар Емилиано Мартинес, след като Франция стартира блестяща контраатака в последната минута на сблъсъка.

Светът си пое дъх, тъй като изглеждаше предопределено Франция да причини мъка на Световното първенство за Меси и компания. Но вместо да вкара, за да осигури победа с 4:3 за Франция, ударът на Коло Муани беше отразен от Еми Мартинес с невероятно спасяване.

"Можех да подам, да намеря Килиан, който беше вляво, но по време на мача не можеш да го видиш. Гледайки видеото, виждаш останалите възможности", каза Муани в интервю.

"Твърде късно е. Вече не мога да направя нищо. Пропускът стои като буца в гърлото ми и ще бъде там вечно. Този голям гол, който пропуснах, ще ми даде повече сила в бъдеще", добави още футболистът.

Съвсем наскоро пък се появиха неизлъчвани до момента кадри на реакцията на Лионел Меси за този пропуснат шанс на Муани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички