"Беше лудост"! Лео Меси коментира счупилата всички рекорди снимка в Инстаграм


"Беше лудост"! Лео Меси коментира счупилата всички рекорди снимка в Инстаграм
Снимка: Getty images

3138 0

Суперзвездата на Аржентина и ПСЖ - Лео Меси, отличи желанието на своите почитатели да го видят с така мечтания трофей от световни финали като главна причина той да счупи рекорда за най-харесвана интернет публикация.

Легендата на Барселона бе основна фигура в триумфа на "гаучосите" на Мондиала в Катар. Той записа 7 гола и 3 асистенции, а запалянковците му най-после го видяха с купата в ръка.

Именно снимка от празнуването на успеха, публикувана от Меси след мача, се превърна в най-харесвания пост не само в "Инстаграм", но и в социалните мрежи като цяло.

В интервю пред "Infobae" аржентинецът разкри начина, по който записа на сметката си поредния рекорд и "вълната" от поздравления, която го е "заляла" след голямата победа.

"Не съм го търсил, защото не съм искал да имам най-харесваната снимка. Далеч съм от това. Но ето, че стана", коментира Меси, разкривайки причината за това.

"Донякъде показва, че хората искаха да ме видят с този трофей. Мисля, че снимката ги докосна. Истината е, че прочетох много малко коментари. Много е трудно. Имах милиони съобщение и накрая ме блокира. Беше лудост", допълни още той.

Към момента, снимката, публикувана от един от най-великите футболисти в историята, е харесана от повече от 75 милиона души.

Ето с кое си изказване Меси притесни своите привърженици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички