Меси за флирта си с трофея: Купата ме извика, каза ми "Ела , сега можеш да ме докоснеш"


Меси за флирта си с трофея: Купата ме извика, каза ми "Ела , сега можеш да ме докоснеш"
Снимка: Getty images

3393 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси смята, че е спечели световната купа, защото тя го "избрала" да я вдигне. Това звездата сподели в интервю за радио "Urbana Play". 35-годишният футболист вдъхнови своята страна за славата на Световното първенство по футбол, като вкара два гола и дузпа при триумфа на южноамериканците над предишния шампион Франция.

"Купата ме извика, каза ми: "Ела и ме хвани, сега можеш да ме докоснеш", каза Меси пред аржентинската радиостанция. - Видях я искряща на този красив стадион и не се поколебах да я целуна", добави той, имайки предвид зашеметяващия стадион „Лусаил” в Доха, където се игра финалът.

Меси най-накрая вдигна трофея в своя пети и последен турнир от Световната купа, след като загуби на финала през 2014 г. от Германия. Той също така игра в три загубени финала на Копа Америка, преди най-накрая да спечели този трофей през 2021 г.

"След толкова много страдания и загубени финали, Бог я запази за мен", допълни седемкратният носител на "Златната топка" относно титлата от Световното първенство. А ето кой е мечтаел Меси да му връчи трофея в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички