Невиждани кадри: Смразяващата реакция на Меси на легендарното спасяване на Еми Мартинес (ВИДЕО)


Невиждани кадри: Смразяващата реакция на Меси на легендарното спасяване на Еми Мартинес (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

20615 0

В края на изминалата 2022 година Лионел Меси успя да изведе Аржентина до величието, като помогна на своята нация да спечели Световното първенство по футбол в Катар

"Гаучосите" се добраха до трофея по възможно най-драматичния начин, побеждавайки Франция на финала след изпълнение на дузпи. След 120 минути игра двата тима завършиха при резултат 3:3, а под светлината на прожекторите попаднаха именно Меси и Килиан Мбапе, които отбелязаха съответно по 2 и 3 гола в мача.

Съвсем наскоро обаче се появиха кадри от реакцията на Меси на един много ключов момент от финала. В самия край на продълженията Емилиано Мартинес направи легендарно спасяване след удар на Рандал Коло Муани, без което до голяма степен Аржентина нямаше да ликува.

Във видеото може да се види как Меси стои безмълвен, без да трепне и гледа безпомощно ситуацията. Материалът събра стотици хиляди гледания и се завъртя навсякъде в социалните мрежи.

Вижте кадрите тук:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички