Джорджина го издаде: Роналдо полудял след триумфа на Меси, бил го цяла нощ на PlayStation?


Джорджина го издаде: Роналдо полудял след триумфа на Меси, бил го цяла нощ на PlayStation?
Снимка: Getty Images

7681 0

Звездата на Ал Насър Кристиано Роналдо е изпаднал в ярост, когато е видял как Аржентина с Лео Меси в състава печели Световното първенство по футбол. Това е разкрила неговата половинка Джорджина Родригес в риалити сериала на "Netflix" за нея "Аз съм Джорджина".

Както е известно, Португалия с Роналдо отпадна в четвъртфиналите на Мондиал 2022, след като бе елиминиран от Мароко. Аржентина стигна до финала, където победи Франция след дузпи.

Както се твърди неведнъж, португалецът демонстрира уважение към най-големия съперник в кариерата си, но всъщност ревнува от успехите му. Според слуховете Роналдо е бил доволен, че Меси не е спечелил нищо с националния отбор, тъй като неговата европейска титла с Португалия го слага едни гърди пред него.

Когато обаче аржентинецът стана световен шампион, нападателят на Ал Насър е полудял буквално. "Той взе PlayStation-a от Роналдо Джуниър и игра мачове между Португалия и Аржентина цяла нощ. Той спечели всеки мач, отбелязвайки повече от 5 гола", е цитирана да казва Родригес от pomponik.pl. Полското издание се позовава на вестник"AS".

А ето какво каза Роналдо на Меси при последния им дуел на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички