Първите думи на Лионел Меси след класирането на Аржентина на финал на Мондиал 2022


Първите думи на Лионел Меси след класирането на Аржентина на финал на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

9514 0

Лионел Меси се отчете с гол и асистенция при победата на Аржентина с 3:0 над Хърватия в първия 1/2-финал на Световното първенство по футбол. Звездата на "гаучосите" бе избран за "Играч на мача" и застана пред журналистите в Катар малко след последния съдийски сигнал.

"Много неща минават през главата ми в момента. Много съм развълнуван да видя всичко това. Аржентина още веднъж е на финал. Изпитахме нещо невероятно в хода на цялото Световно първенство. Сега ни остана само още един мач...", бяха първите думи на Меси.

"Дали това е най-доброто ми световно? Не знам. Аз му се наслаждавам. Откакто пристигнахме в Катар, всички се наслаждаваме. Започнахме със загуба от Саудитска Арабия, но винаги вярвахме, че този отбор ще продължи напред. Помолихме хората да ни се доверят, защото знаем какво можем. Този отбор е невероятен - успяхме, успяхме. Направихме го, ще играем на нов финал!".

"За кого мисля сега? За семейството ми. То е най-важното нещо за мен. Имахме добри и лоши епизоди, но сега е време за още един велик момент", завърши лидерът на "албиселесте", който в неделя, 18 декември, ще изиграе втория финал на мондиал в кариерата си и този път ще се надява да е на печелившата страна!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лионел Меси изравни уникален рекорд на световните първенства

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички