Първият елитен руски футболист с коментар за конфликта Русия - Украйна: Точно 2 думи (СНИМКА)


Първият елитен руски футболист с коментар за конфликта Русия - Украйна: Точно 2 думи (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

43650 0

Нападателят на Динамо Москва Фьодор Смолов се превърна в първия високопрофилен руски футболист, който да коментира конфликта Русия - Украйна в спорта. Както е известно, в четвъртък (24 февруари) сутрин светът се събуди, виждайки кулминацията от враждата между двете страни в последно време.

Смолов далеч не е първият футболист, който коментира случващото се, след като много чуждестранни играчи в Украйна споделиха, че искат да се махнат от страната. Сред тях са и бившите играчи на Левски Мартин Петков и Борислав Цонев, които искат да си тръгнат от ада в Украйна.

Разбира се, вероятно най-силното послание до този момент дойде от защитника на английския шампион Манчестър Сити Олександър Зинченко. Асът на Сити не издържа и отправи смъртни пожелания към "изчадието" Путин.

Гледната точка на Смолов обаче определено предизвика по-голям интерес, тъй като той е от Русия. В крайна сметка обаче Фьодор също призовава за мир, като отправи ключово послание в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Там той използва две думи на руски, които се превеждат: "Не на войната". Текстът му бе прикрепен към качена снимка, която обаче представляваше черен екран (можете да я видите по-долу в материала).

А конфликтът Русия - Украйна вече се пренесе и във Формула 1! Верстапен и Фетел искат нещо голямо или ще има бойкот!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички