Цензура? Свалиха "пожеланието" на Зинченко към "изчадието" Путин (СНИМКА)


Цензура? Свалиха "пожеланието" на Зинченко към "изчадието" Путин (СНИМКА)
Снимка: Getty imges

5607 0

Може би най-дискутираната реакция на действията на Русия в Украйна, поне що се отнася до футболната общественост, е от страна на Олександър Зинченко - звездата на Манчестър Сити и един от капитаните на украинския национален отбор. 

Левият защитник на "гражданите" публикува "история" в своя Инстаграм профил, в която пожела "смърт" на "изчадието" Владимир Путин за бомбардировката, която лидерът на руската държава организира в Украйна. 

Оказва се обаче, че социалната мрежа, собственост на Facebook, или както е новото име на цялата компания - "Мета", е изтрила публикацията на Зинченко, пишат "Telegraph" и "BBC", които са се свързали с играча. 

Обикновено публикация, която е считана за реч на омразата, бива свалена от социалните мрежи, което върви и с наказание от 48 часа до 31 дни без право на публикуване. Засега обаче профилът на Зинченко продължава да е активен. "Смразяващото послание" на Зинченко към Путин вижте тук

ВИЖТЕ ОЩЕ: Двама български футболисти в "капан" в Украйна

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички