Владимир Кличко "показа зъбите" на Украйна и колко силна е! Пусна и ВИДЕО с Виталий


Владимир Кличко "показа зъбите" на Украйна и колко силна е! Пусна и ВИДЕО с Виталий
Снимка: Getty Images

71578 0

Конфликтът Русия - Украйна в спорта продължава да се разраства все повече. Успоредно с ескалиращата ситуация, все повече разпознаваеми лица от различни спортове заемат позиция. Разбира се, най-активни са тези от Украйна.

А когато говорим за това, няма как да подминем една от легендите в бокса Виталий Кличко, тъй като именно той е кмет към момента на столицата на Украйна - Киев. Неговият брат Владимир, който е не по-малко легендарен боксьор, също е много активен.

Той използва личния си профил в социалната мрежа Туитър, където отправи няколко съобщения, преди накрая да пусне ВИДЕО (което можете да видите по-долу в материала), на което е със своя брат и отправя призиви, за които ще можете да прочетете в този материал.

"Бъдете сигурни: Украйна е силна! Има силна столица Киев, силни градове, села и силни, солидни и обединени хора, които ценят най-много от всичко останало своята независимост, суверенитет и мир в Европа. Волята да съществува е безкрайна. Слава на Украйна" - бе първото от поредицата съобщения на Владимир, с което демонстрира силата на своята страна.

"Светът наблюдава колко безумен и смъртоносен е империализмът, не само за Украйна, но и за целия свят. Нека историята бъде за урок, за да не се повтаря" - гласеше друга негова публикация.

Във видеото, на което вече присъства и неговият брат - кметът на Киев Виталий, Владимир призовава светът да наблюдава внимателно "трагедията, която се случва тези дни в Украйна". Той определя това като безсмислена война, от която няма да има победители, подчертава, че трябва да останат обединени и да подкрепят Украйна срещу агресията от страна на Русия.

Любопитното е, че вече има сигнали за цензура - свалиха "пожеланието" на звезда във футбола към "изчадието" Путин (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички