Бруталното ВИДЕО на Лео Меси, което накара Гари Линекер да "падне 3 пъти"


Бруталното ВИДЕО на Лео Меси, което накара Гари Линекер да "падне 3 пъти"
Снимка: Getty Images

14332 0

В социалната мрежа Twitter бе разпространено любопитно видео с компилация от трикове, изпълнения и финтове на звездата на ПСЖ - Лионел Меси.

Един от неговите най-големи почитатели и легенда на английския футбол - Гари Линекер, потвърди с публикация, че го е изгледал цялото и написа в профила си: "Паднах 3 пъти, гледайки го. Няма друг като него".

Линекер - най-големият фен на Меси

Английската легенда неведнъж си е позволявала да прави дръзки коментари по адрес на аржентинеца, в които или го защитава, или възхвалява неговите футболни умения.

След като окачи бутонките, Линекер ги замени със слушалката и микрофона и се превърна в ролята на футболен анализатор, а според мнозина той е и една от най-големите "усти" на Острова.

"Никога не съм мислил, че ще видя по-добър играч от Диего Марадона и е малко несправедливо да ги сравнявам, защото те играха в различни времена. Но мисля, че Меси го задмина след това, което постигна в Катар", каза Линекер след финала на Мондиал 2022.

"Беше абсолютна привилегия да гледам Лионел Меси в продължение на почти 2 десетилетия. Миг след миг на завладяващ, спиращ дъха радостен футбол. Той е дар от футболните богове. Толкова съм доволен, че вдигна най-голямата награда в нашия спорт. Gracias y felicidades, campeón".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Човекът, който си направи абсурден татус на Меси, се разкайва жестоко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички