Появи се първият кандидат за уволнения от Барселона Роналд Куман


Появи се първият кандидат за уволнения от Барселона Роналд Куман
Снимка: Getty Images

1581 0

Нидерландският специалист Роналд Куман бе набързо уволнен от Барселона, но изглежда, че няма да остане дълго на трудовата борса или поне такива информации се появиха в медийното пространство!

Според тях, 58-годишният треньор е сред фаворитите да поеме Глазгоу Рейнджърс, който през вчерашния ден бе напуснат от своя мениджър Стивън Джерард

Разбира се, това би било стъпка надолу за Куман, който преди Барса бе начело на националния отбор на Нидерландия, но може и да се окаже позитивен ход за него и да даде рестарт и свежо ново начало на кариерата му.

Според Фабрицио Романо пък, шампионът на Шотландия обмисля да назначи на овакантения пост друг бивш играч на каталунците - Джовани ван Бронкхорст. Той вече има един престой в клуба, макар и като играч, в периода 1998 - 2001 година. Тогава "лалето" спечели две шампионски титли, две Купи на страната и една Купа на Лигата...

В същото време, част от феновете на Глазгоу Рейнджърс не приеха добре новината за раздялата със Стивън Джерард и започнаха да сипят клетви и обиди по негов адрес в социалните мрежи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички