Непреклонен Куман: Иска от Барселона всяко евро от 12-те милиона


Непреклонен Куман: Иска от Барселона всяко евро от 12-те милиона
Снимка: Getty Images

4665 0

Барселона може и да се раздели с Роналд Куман, но отношенията между двете страни далеч не са приключили, не и докато каталунците не се издължат финансово на нидерландския наставник заради това, че преждевременно прекратиха договора му.

А според журналиста в испанското издание "Спорт" - Луис Канут, за когото се смята, че е много близък до Куман, бившият наставник на Барса ще иска абсолютно цялата сума, която му се полага, без да е готов на компромис, като става въпрос за огромна компенсация от 12 милиона евро.

"Той иска да вземе всичко до последната стотинка. Става въпрос за 12 милиона евро, но искам да поясня, че това няма общо с парите, които бяха платени на Нидерландската футболна федерация, за да бъде привлечен. Това си бяха други 5 милиона евро, които Барселона веднага заплати.

Не знам дали в тази сума от 12 милиона се включва това, което трябва да бъде платено на щаба му, или са само за него, имайки предвид, че отложи 45% от заплатата си през миналия сезон заради пандемията" - споделя журналистът.

Любопитното е, че след раздялата с Куман Жоан Лапорта е опитал да върне Гуардиола в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички