"От Осанна до разпни го": Фенове на Глазгоу Рейнджърс заклеймиха Стивън Джерард


"От Осанна до разпни го": Фенове на Глазгоу Рейнджърс заклеймиха Стивън Джерард
Снимка: Getty Images

1839 0

Въпреки че Стивън Джерард донесе много радост на феновете на Глазгоу Рейнджърс, часове след като стана ясно, че поема Астън Вила, някои от тях побързаха да дадат воля на емоциите си и написаха жестоки клетви по негов адрес в социалните мрежи:

"Абсолютна змия. Дано да изпаднеш! Никакви добри чувства към него заради начина, по който си тръгна по това време на сезона", гласи едно от тях в Инстаграм, а друг потребител директно го нарече "плъх"!

Стиви Джи прекъсна 9-годишната доминация на Селтик в Шотландия през миналия сезон и го направи без да допусне загуба. Освен това, той успя на два пъти да достигне до 1/8-финалите в Лига Европа със "сините".

Все пак, друга част от феновете на тима признаха, че треньорът се нуждае от работа на по-високо ниво и решението му да напусне е било правилно. Според предварителните информации, Глазгоу ще получи около 3 милиона паунда компенсация, че се е съгласил да пусне бившият играч на Ливърпул преди да му изтече договорът!

Известният спортен журналист Фабрицио Романо пък твърди, че шефовете на Рейнджърс са набелязали бившия футболист на Барселона Джовани ван Бронкхорст за заместник на Джерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички