Подемът на Мароко продължава: "Лъвовете" скалпираха Бразилия (ВИДЕО)


Подемът на Мароко продължава: "Лъвовете" скалпираха Бразилия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11371 0

Националният отбор на Мароко поднесе поредната изненада на футболната общественост. "Лъвовете" успяха да победят с 2:1 Бразилия в приятелска среща между двете нации, играна в Танжер.

Срещата започна със сериозна активност и от двата състава. Рони имаше чудесен шанс в началото, но неговият удар мина покрай вратата. Мазрауи също имаше възможност да отбележи, но не успя да намери целта.

В 26' пък попадение на Винисиус бе отменено поради засада, а 3 минути по-късно резултатът бе открит. Софиан Буфал нанесе хубав удар по земя от наказателното поле и вкара за 1:0.

През втората част "Селесао" тръгна да търси изравнителното попадение и Буну трябваше да предотвратява удар на Родриго. В 67-ата минута обаче мароканският страж капитулира, тъй като не успя да отрази удар от далечна дистанция на Каземиро, който изравни.

Крайното 2:1 за Мароко бе оформено в 79-ата минута, когато отбраната на Бразилия не се справи в наказателното си поле. Топката стигна до Сабири, а той нямаше как да се провали и реализира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички