Германия стигна до рутинна победа в приятелски мач срещу Перу (ВИДЕО)


Германия стигна до рутинна победа в приятелски мач срещу Перу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1862 0

Германия се добра до рутинна победа с 2:0 в приятелски мач срещу Перу. В звездата на вечерта пък се превърна Никлас Фюлкруг, който отбеляза и двете попадения за Маншафта.

Двубоят в Майнц стартира чудесно за домакините. В 13-ата минута Кай Хаверц успя да пробие в наказателното поле на Перу и предостави топката на Фюлкруг, който нямаше как да пропусне от непосредствена близост и откри резултата.

20 минути по-късно, след пропуски на Тимо Вернер и Флориан Вирц, Маншафта стигна до второ попадение. Мариус Волф пусна топка в наказателното поле, а там отново Фюлкруг бе точен, добавяйки топката в средата на вратата. Малко преди почивката отново деветката на Ханзи Флик можеше да вкара и да оформи своя хеттрик, но направи пропуск от близка дистанция.

В 66' след намеса на ВАР бе отсъдена дузпа за Германия. Зад кълбото застана звездата на Челси Кай Хаверц, но ударът му срещна десния страничен стълб. Германия контролираше мача до самия му край и не позволи да се стигне до изненада от страна на Перу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички