"Почувствах се като идиот, веднага съжалих": Меси за скандален момент от Световното в Катар


"Почувствах се като идиот, веднага съжалих": Меси за скандален момент от Световното в Катар
Снимка: Getty Images

4086 0

Световният шампион с Аржентина Лионел Меси направи любопитно признание от надпреварата, провела се в края на миналата година в Катар. Тогава той сбъдна голямата си мечта и изведе "гаучосите" до световния връх.

На въпросното състезание показа доста различно лице и влезе в открити конфликти с не един и двама представители на противниковите тимове. Един от тях бе селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал.

Именно към епизод от случилото се около сблъсъка с "лалетата" се върна Меси. Той призна, че съжалява за начина, по който отпразнувал вкарана дузпа, като след това се почувствал и като идиот, защото нищо не било приключило.

Меси съжали за момента с Ван Гаал, но не се извини

Преди срещата Ван Гаал бе направил коментари за представянето на Меси при достигането до въпросния четвъртфинал и по-конкретно работата му без топка в крака. След срещата самият Лео признава, че се е почувствал обиден от думите на опитния специалист, като отбеляза и че някои съперникови футболисти "са говорили твърде много".

"Отпразнувах попадение с ръка на охото, предизвиквайки го. Направих го точно там и веднага автоматично съжалих. Още когато го направих, си помислих: "Какъв идиот. Те все още могат да изравнят". Тези неща се случват обикновено" - пък коментира ситуацията сега, връщайки се близо година назад. Меси направи и любопитен коментар за Левандовски от Световното в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички