Меси призна: Умишлено е игнорирал и финтирал Левандовски на Аржентина - Полша


Меси призна: Умишлено е игнорирал и финтирал Левандовски на Аржентина - Полша
Снимка: Getty Images

2652 0

Суперзвездата на Аржентина и Интер Маями - Лионел Меси, разказа за неприятния момент между него и Роберт Левандовски по време на мача с Полша от Мондиал 2022. Тогава настоящият нападател на Барселона закачи Меси на терена, но той го игнорира. След това аржентинецът финтира поляка в момент от мача.

Оказа се, че бившият капитан на каталунците се е подразнил от изявленията на Левандовски по повод думите на Меси за "Златната топка". Тогава осемкратният носител на отличието каза, че полякът е заслужавал отличието през 2020 г., когато церемония нямаше заради пандемията от коронавирус.

"Изявленията на Левандовски ме притесниха, защото когато спечелих "Златната топка", казах това, което наистина чувствах, но това, че той го коментира по такъв начин ме притесни.

Игнорирах го по време на мача, защото бях ядосан и си помислих, че не трябваше да казва това, което каза. Много се ядосах. Дали умишлено дриблирах срещу него? Да", разказва звездата, цитиран от профила "All About Argentina" в Туитър (Х).

"След това се срещнахме, разговаряхме и се съгласихме, че е било недоразумение. Той беше разстроен, защото това, което е казал, не съвпада напълно с това, което излезе в интернет.

След това той отиде в Барселона и говорихме за много неща - за клуба, за града и за всичко останало", казва още Меси. А ето на коя бивша футболна звезда Меси още е ядосан. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички