Попитаха Лео Меси за Мондиал 2026, а отговор, свързан с възрастта му, накара феновете да се чудят


Попитаха Лео Меси за Мондиал 2026, а отговор, свързан с възрастта му, накара феновете да се чудят
Снимка: Getty Images

9306 0

Лионел Меси отказа да потвърди дали ще бъде на разположение за националния отбор на Аржентина, когато Световното първенство по футбол през 2026 започне да "чука на вратата" след три години.

Уклончив отговор от Меси за бъдещето му

Нараснаха спекулациите относно бъдещето на суперзвездата на Интер Маями с националния отбор на Аржентина. Много от неговите фенове умуват дали той е изиграл последния си мач на най-голямата футболна сцена в Катар. Ла Пулга даде актуална информация относно възможността той да играе на Световното първенство през 2026-а, когато ще бъде на 39-годишна възраст.

"Все още не мисля за Световното първенство и не мога да кажа, че аз няма да съм там, защото всичко може да се случи по-късно. Поради възрастта и ситуациите най-нормалното нещо е да ме няма, но ще видим какво ще стане, не мога да кажа сега - времето ще покаже", заяви Меси.

Лионел Меси не спира да блести на международната сцена в квалификациите на Аржентина за Световното първенство през 2026 г. Той отбеляза три гола в пет мача с "гаучосите", а "Ла Албиселесте" е начело в квалификационната група на КОНМЕБОЛ за Световното първенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Английска легенда сътвори скандал с участието и на Меси, и на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички