Роналдо поискал Мендеш да го уреди в един от два определени клуба, иначе къса с него


Роналдо поискал Мендеш да го уреди в един от два определени клуба, иначе къса с него
Снимка: Getty Images

3692 0

Испанският вестник "El Mundo Deportivo" излезе с нови подробности около разлъката между Кристиано Роналдо и дългогодишния му агент Жорже Мендеш. Според изданието звездата е поискал от сънародника си да го уреди в един измежду два конкретни клуба след напускането на Манчестър Юнайтед.

Тези два клуба са били Челси и Байерн Мюнхен. Нападателят е имал още едно условие: ако не бъде уреден при "сините" или при "баварците", двамата с агента прекратяват сътрудничеството си.

Според спортната медия Мендеш е отговорил на Роналдо, че е побъркан. В резултат на това трансферът в Ал Насър беше уреден от друг човек, без участието на опитния агент.

"Mundo" пише, че проблемите между играч и агент са започнали още когато Роналдо е бил в Реал Мадрид. Футболистът е искал да напусне "кралете" като свободен агент, за да получава в новия си клуб толкова, колкото и Лионел Меси в Барселона.

Агентът обаче е посъветвал носителя на 5 награди "Златната топка" да не напуска "белите", тъй като ако напусне, това би било лошо решение. Изглежда Мендеш е бил прав, защото според слуховете Роналдо е съжалил, че е напуснал Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички